Blogi

Aurinkoilmalämmitin mökille ilmalämpöpumpun kanssa

Jo useamman vuoden ajan on varsinkin mökkiläisiä puhuttanut sähkön siirtohinnat ja niiden joka vuotiset korotukset. Onko järkeä maksaa moninkertaisesti siirtohintaa kuin itse sähköä? Varsinkin kun mökki on käytössä vuodesta muutamia viikkoja korkeintaan kuukausia. Peruslämpöä pidetään talvella yllä hommaamalla ilmalämpöpumppu mökille. Parhaimmilla voit laittaa lämmöt päälle päivää paria ennen mökille saapumista. Ilmalämpöpumpun sähkön tarvetta voidaan leikata hommaamalla mökille ilmalämpöpumpun kaveriksi aurinkoilmalämmitin.

Pöhiskö aurinkoilmalämmitin toimii erinoimaisena lisälämmönlähteenä, jolloin ilmalämpöpumpun ei tarvitse tuottaa lämmintä ilmaa, vaan riittää kun pumpulla laitetaan Pöhiskön tuottama lämmin ilma liikkeelle rakennuksessa. Hyvälle paikalle asennettuna Pöhisköllä saadaan tuotettua selkeästi ulkolämpötilaa lämpimämpää ilmaa jo helmikuulta alkaen aina marraskuulle saakka.

Toimiipa Pöhiskö aurinkoilmalämmitin myös itsenäisesti ilma ilmalämpöpumppuakin saaden sisäilman pysymään raikkaana ja kuivana sekä hieman esilämpimänä varsinkin kevättalvella sekä syksyllä. Jos sinulla on ajatuksissa hommata mökille ilmalämpöpumppu niin harkitsepa vielä vaihtoehtoja. On olemassa sähkötön täysin itsenäisesti toimiva laite, Pöhiskö – Verkkokaupasta