AURINKOPUHALLIN TUOTEPERHE

PÖHISKÖ

Aurinkopuhaltimen toimintaperiaate

Auringon paistaessa laitteeseen alkaa ilma laitteen sisällä lämmetä. Samaan aikaan PÖHISKÖ aurinkopuhaltimeen integroidut aurinkopaneelit alkavat tuottaa virtaa ja käynnistävät laitteen takana sijaitsevan puhaltimen, joka alkaa "pöhistä" miellyttävän lempeää lämmennyttä ilmaa rakennukseen. Puhallus voidaan kytkeä tarvittaessa pois päältä katkaisimesta. Taakse sijoitettu puhallinmoottori on tarvittaessa helppo vaihtaa ja mikä parasta, jos kesähelteellä mökin ilma käy liian kuumaksi, voi puhaltimen kääntää, jolloin PÖHISKÖ toimii viilentimenä imien ilmaa mökistä pois. 

Lue viisi syytä valita PÖHISKÖ aurinkopuhallin sekä tutustu PÖHISKÖN tarinaan täältä.

Alta voit tutustua tarkemmin Mini, Midi ja Maxi Pöhisköjen ominaisuuksiin.

Mini PÖHISKÖ aurinkopuhallin on suunniteltu max. 10m^2 tilojen tuuletukseen.

Midi PÖHISKÖ aurinkolämmitin on suunniteltu max. 40m^2 tilojen tuuletukseen ja lämmitykseen. 

Maxi PÖHISKÖ aurinkolämmitin on suunniteltu max. 80m^2 tilojen tuuletukseen ja lämmitykseen.  

Tuulettaa ja lämmittää mökit, aitat, autotallit, varastot, siirtolapuutarhamökit...Ekologisesti täysin ilman käyttökustannuksia!

Haiseeko aitta talven jälkeen tunkkaiselta? Onko mökissä vastassa keväällä kylmän kostea sisäilma? Temppuileeko tulisija pitkän lämmitystauon jälkeen? Eikö kosteus poistu autotallista?

Jos vastasit johonkin ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin sinun kannattaa jatkaa lukemista.

Talven aikana rakenteisiin tiivistyvä kosteus on monen kylmillään olevan rakennuksen vitsaus. Ajan myötä kosteus tuo mukanaan ummehtuneen hajun ja pahimmillaan jopa homeongelmia. Yleensä näihin ongelmiin on syynä rakennuksen riittämätön ilmanvaihto. PÖHISKÖ tuoteperhe on kehitetty juuri näiden ongelmien ratkaisemiseksi sekä asumismukavuuden lisäämiseksi. PÖHISKÖT on suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa. Testaus on tehty Suomen olosuhteissa oikeissa kohteissa oikeiden mökkiläisten kanssa. Näiden kokemusten perusteella on PÖHISKÖ tuoteperhe syntynyt. Tuoteperheeseen kuuluu: Mini, Midi ja Maxi PÖHISKÖT.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!