Midi aurinkolämmitin

Kotimainen Pöhiskö aurinkolämmitin 20-40m2 tilojen tuuletukseen ja lämmitykseen.

Tuulettaa ja lämmittää mökit, aitat, autotallit, varastot, siirtolapuutarhamökit...Ekologisesti täysin ilman käyttökustannuksia!

Olisiko kiva mennä keväällä mökkiin, jossa on pieni peruslämpö päällä? 

Haiseeko aitta talven jälkeen tunkkaiselta? Onko mökissä vastassa keväällä kylmän kostea sisäilma? Temppuileeko tulisija pitkän lämmitystauon jälkeen? Eikö kosteus poistu autotallista?

Jos vastasit johonkin ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin sinun kannattaa jatkaa lukemista. Talven aikana rakenteisiin tiivistyvä kosteus on monen kylmillään olevan rakennuksen vitsaus. Ajan myötä kosteus tuo mukanaan ummehtuneen hajun ja pahimmillaan jopa homeongelmia. Yleensä näihin ongelmiin on syynä rakennuksen riittämätön ilmanvaihto. PÖHISKÖ tuoteperhe on kehitetty juuri näiden ongelmien ratkaisemiseksi sekä asumismukavuuden lisäämiseksi. PÖHISKÖT on suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa. Testaus on tehty Suomen olosuhteissa oikeissa kohteissa oikeiden mökkiläisten kanssa. Näiden kokemusten perusteella on PÖHISKÖ tuoteperhe syntynyt. Tuoteperheeseen kuuluu Mini, Midi ja Maxi PÖHISKÖT.

Midi PÖHISKÖ aurinkolämmitin on suunniteltu 20-40m2 kokoisten rakennusten tuuletukseen ja lämmitykseen

Toimintaperiaate: auringon paistaessa laitteeseen alkaa ilma laitteen sisällä lämmetä. Samaan aikaan PÖHISKÖÖN integroidut aurinkopaneelit alkavat tuottaa virtaa ja käynnistävät laitteen takana sijaitsevan puhaltimen, joka alkaa "pöhistä" miellyttävän lempeää lämmennyttä ilmaa rakennukseen. Puhallus voidaan kytkeä tarvittaessa pois päältä katkaisimesta. Taakse sijoitettu puhallinmoottori on tarvittaessa helppo vaihtaa ja mikä parasta, jos kesähelteellä mökin ilma käy liian kuumaksi, voi puhaltimen kääntää, jolloin PÖHISKÖ toimii viilentimenä imien ilmaa mökistä pois.

Oheisesta linkistä voit lukea kuinka parannat mökin asumisviihtyvyyttä. Yhtenä kohtana on mainittu aurinkoenergialla toimivat puhaltimet. LINKKI

Midi PÖHISKÖ aurinkolämmittimen tuotetiedot: 

- Keräimen pinta-ala 0,6m2,

- Max. teho 500W.

- Max. lämmön nousu 25C

- Max. puhallus 90m3/h

Tuotten mitat: Lev.633mm, Syv.120mm, Kork.1096mm. Paino 17kg.

Voidaan käyttää myös tilojen viilennykseen kääntämällä puhaltimen suuntaa. 

Toimitussisältö Midi PÖHISKÖ aurinkolämmitin:

- Ulkoyksikkö (sisältää mm. aurinkopaneelit ja puhaltimen)

- Läpivientiputki 125mm, pituus n.400mm

- Tuloilmaventtiili käsin säädettävä

- On/Off katkaisija, jolla saadaan puhallus pois päältä

- Kiinnitystarvikkeet laitteen seinäkiinnitystä varten sekä katkaisijan kiinnittämiseksi

Lisävarusteet:

- Velco VT-125 termostaatillinen tuloilmaventtiili


OSTA suosituin PÖHISKÖ malli hintaan 449€ toimitettuna! 

OSTA suosituin PÖHISKÖ malli + Automaattisesti lämpötilan mukaan säätyvä Velco VT-125 tuloilmaventtiilli yhdessä hintaan 499€ toimitettuna! 

Midi aurinkolämmitin
Midi aurinkolämmitin