Kulma Pöhiskö aurinkoilmakeräin 

Kulma PÖHISKÖ aurinkopuhallin

Heti varastosta!

Markkinoiden pisimmän toiminta-ajan omaava aurinkoilmakeräin. Rakennuksen kulmaan asennettavan aurinkoilmakeräimen toiminta-aika vuorokaudessa jopa yli 12h. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta ilma Kulma PÖHISKÖN sisällä lämpenee tehokkaasti ja nopeasti.

Kulma Pöhiskö puhaltaa auringon lämmittämää ilmaa rakennukseen. Maksimi lämpötilan nousu laitteen sisällä on 25 astetta. Eli, jos ulkona on +5 astetta ja aurinko paistaa laitteeseen, tulee laitteesta sisäilmaan +30 asteista ilmaa. 

- Keräimen mitat 58x60x110cm, paino 22kg.

- Puhaltimen kapasiteetti 90m3/h

- Max.lämmitys teho ~1200W

- Max.ilman lämpeneminen 20-30°C

- Sisältää kaksi 10W aurinkopaneelia

- Katkaisijasta puhaltimen saa halutessaan pois päältä

- Valittavissa käsin säädettävällä tuloilmaventtiilillä (+0€) tai automaattisesti lämpötilan mukaan säätyvällä Velco VT-125 tuloilmaventtiilillä (+79€)

- Asennettavissa myös suoralle seinälle

- Nurkkaan asennettuna max. seinän paksuus 350mm lyhyillä kiinnikkeillä asennettaessa (mitataan seinän pinnasta, johon kiinnike tulee). Lyhyitä kiinnikkeitä käytetään silloin kun rakennuksen nurkassa on ainoastaan nurkkalaudat tai ei mitään. 

- Nurkkaan asennettuna max. seinän paksuus 260mm pitkillä kiinnikkeillä asennettaessa (mitataan seinän pinnasta, johon kiinnike tulee). Pitkiä kiinnikkeitä käytetään silloin kun rakennuksen nurkassa on esimerkiksi syöksytorvi, jolloin syöksytorvi jää Pöhiskön ja seinän väliin. 

Kysy lisää: jukka(at)raksituote.fi tai 050-3211277

Toimitusaika noin 5 arkipäivää. 

Valitse variaatio:

Alkaen 799,00 €
google-site-verification: googlea52e8ec18b28cc3f.html