Midi PÖHISKÖ 12V järjestelmään

Kaupan päälle Solasaippua tuotepaketti (arvo 30€)!

Suositun Midi PÖHISKÖN versio 12 voltin järjestelmään. Laite on tarkoitettu kytkettäväksi jo olemassa olevaan järjestelmään, joten siinä ei ole omaa aurinkopaneelia, vaan tarvittava virta otetaan akusta. Tässä PÖHISKÖSSÄ on valmiina liittimet kytkentää varten ja kytkeminen on helppo tehdä itsekin. Et tarvitse sähkömiestä tekemään kytkentää.

Jos sinulla on jo aurinkosähkö mökillä niin tämä sopii kytkettäväksi siihen. Tarvitset vain 2 napaisen kaapelin olemassa olevan järjestelmän ja PÖHISKÖN väliin.

Käytettävissä myös yöaikaan esim.kesähelteillä viilennykseen.

Virrankulutus vain 0,24 ampeeria!

Katso asennusvaihtoehdot sekä tekniset tiedot alta.

UUTTA! Valittavissa sisäilmaliitännällä. Sisäilmaliitäntäsarja kierrättää rakennuksen sisäilmaa laitteen kautta, jolloin jo esilämmennyt sisäilma lämpiää laitteen sisällä tehokkaammin. Valinta tehdään erikseen tilausta tehdessä.

Toimitusaika 2-4vrk

Valitse variaatio:

Alkaen 399.00 €
Please select variants first

TOIMITUSSISÄLTÖ:

  • Ulkoyksikkö sisältää keräimen, puhaltimen, 125mm läpivientiputken n. 300mm pitkänä, hyttysverkon tuloilma-aukossa
  • Tuloilmaventtiili, käsinsäädettävä tuloilmaventtiili kuuluu perustoimitukseen. Automaattisesti lämpötilan mukaan säätyvä VELCO VT-125 on lisävaruste
  • Katkaisin On/Off kytkin
  • Kiinnitysruuvit, seinäkiinnitysruuvit sekä ruuvit katkaisimen ja tuloilmaventtiilin kiinnittämiseen

Huomioithan, että PÖHISKÖ ottaa laitteeseen ilman ulkoa. Kylmillään olevassa rakennuksessa tulee huolehtia riittävästä ilman poistosta esim. tulisijan hormin kautta. Tällöin hormi pysyy kuivana, joka parantaa tulisijan vetoa heti lämmityksen alettua.