Aurinkolämmitin Midi PÖHISKÖ termostaattiohjatulla tuloilmaventtiilillä

Termostaattiohjattu Midi PÖHISKÖ aurinkolämmitin

HETI VARASTOSTA! Kaupan päälle Solasaippua tuotepaketti (arvo 30€)!

Suosituin Pöhiskö malli termostaattiohjatulla Velco VT-125 tuloilmaventtiilillä!

Soveltuu kesämökkien, aittojen, autotallien, varastojen jne. sisäilman parantamiseen ja lämmittämiseen. 

Termostaattiohjattu tuloilmaventtiili pitää huolen, että kylmä ilma ei pääse huonetilaan tarpeettomasti. Herkällä vahatermostaatilla varustettu Velco VT-125 venttiili tekee Pöhisköstä täysin itsenäisesti toimivan. Venttiili sulkeutuu itsestään kun laitteesta tuleva ilma on kylmää ja avautuu kun ilma laitteen sisällä alkaa lämmetä. Sinun ei tarvitse huolehtia, että onko venttiili kiinni vai auki, vaan Velco hoitaa sen puolestasi. 

Toimii täysin itsenäisesti sisään rakennettujen aurinkopaneelien ansiosta. Ei tarvitse ulkoista virtalähdettä toimiakseen. 

Katso asennusvaihtoehdot sekä tekniset tiedot alta.

UUTTA! Valittavissa sisäilmaliitännällä. Sisäilmaliitäntäsarja kierrättää rakennuksen sisäilmaa laitteen kautta, jolloin jo esilämmennyt sisäilma lämpiää laitteen sisällä tehokkaammin. Valinta tehdään erikseen tilausta tehdessä. 

Toimitusaika 2-4vrk

Valitse variaatio:

Alkaen 558.00 €
Please select variants first

Huomioithan, että PÖHISKÖ ottaa laitteeseen ilman ulkoa. Kylmillään olevassa rakennuksessa tulee huolehtia riittävästä ilman poistosta esim. tulisijan hormin kautta. Tällöin hormi pysyy kuivana, joka parantaa tulisijan vetoa heti lämmityksen alettua.