Aurinkolämmitin Maxi PÖHISKÖ termostaattiohjatulla tuloilmaventtiilillä

Termostaattiohjattu Maxi PÖHISKÖ aurinkolämmitin

Kaupan päälle Solasaippua tuotepaketti (arvo 30€)!

Pöhiskö tuoteperheen suurin ja mahtavin termostaattiohjatulla Velco VT-125 tuloilmaventtiilillä!

Soveltuu omakotitalojen kesämökkien, aittojen, autotallien, varastojen, konehallien jne. sisäilman parantamiseen ja lämmittämiseen.

Toimii täysin itsenäisesti sisään rakennettujen aurinkopaneelien ansiosta. Ei tarvitse ulkoista virtalähdettä toimiakseen. 

Termostaattiohjattu tuloilmaventtiili pitää huolen, että kylmä ilma ei pääse huonetilaan tarpeettomasti. Herkällä vahatermostaatilla varustettu Velco VT-125 venttiili tekee Pöhisköstä täysin itsenäisesti toimivan. Venttiili sulkeutuu itsestään kun laitteesta tuleva ilma on kylmää ja avautuu kun ilma laitteen sisällä alkaa lämmetä. Sinun ei tarvitse huolehtia, että onko venttiili kiinni vai auki, vaan Velco hoitaa sen puolestasi. 

Tekniset tiedot alla

Maxi on nyt mahdollista tilata myös kahdella puhaltimella. Valitse variaatio alta. Suositellaan valittavaksi silloin kun halutaan tehokkaampaa ilman siirtymistä huonetilaan. Esimerkiksi silloin kun ilma huonetilaan johdetaan pitkän (max.2m) ilmakanavan kautta.

Voi asentaa myös vaakasuuntaisesti. Tutustu eri asennus vaihtoehtoihin alla. 

Toimitusaika 5vrk

Valitse variaatio:

Alkaen 878.00 €
Please select variants first
Maxi Pöhiskö on mahdollista asentaa usealla eri tavalla
Tutusta Maxi Pöhiskön asennus vaihtoehtoihin ja valitse sinulle paras vaihtoehto tilausta tehdessä.

Huomioithan, että PÖHISKÖ ottaa laitteeseen ilman ulkoa. Kylmillään olevassa rakennuksessa tulee huolehtia riittävästä ilman poistosta esim. tulisijan hormin kautta. Tällöin hormi pysyy kuivana, joka parantaa tulisijan vetoa heti lämmityksen alettua.