PÖHISKÖ AURINKOILMALÄMMITIN KOKEMUKSIA

Tälle sivulle lisätään asiakkaiden kertomuksia Pöhiskö aurinkoilmalämmittimistä. 

"Hyvä vehje keväällä ja syksyllä lämmitykseen. Kesällä työtilani kuivuu sukkelaan, kun laittaa puhaltamaan"

Pirjo V.


"Tuote löytyi ostavastuullisesti.fi sivustolta sattumoisin. Innostuin heti. Toimitus oli nopea. asennus todella helppo ja ohjeet hyvät( toisin kuin esim. Kottikärryn kokoamisessa). Nyt pöhiskö pyörii mökin seinässä kuin unelma. Huoneilma on raikastunut ja syyskesän kosteus pysynyt ulkona.

Kirsti Lehtovaara


"Pöhiskö pöhisee kovalla tohinalla siirtolapuutarhamökillä Oulun Äimärautiolla. Jämäkkä ja siisti laite. Onnistuin asentaessa hajoittamaan kytkimen atomeiksi ja jouduin hakemaan uuden mutta se oli oma vika. Mukava seurata vuoden ympäri toimintaa. Kevällä nähdään todellinen hyöty. Tähän saakka voi suositella laitetta, kiitos! "

Timo

Siirtolapuutarhamökin omistaja

"Hyvä tuote ja erinomaista palvelua. Minulla oli huonot mökkitikkaat, jotka pettivät asennuksessa ja minä + Pöhiskö tulimme kahdesta metristä alas. Pöhiskö kesti pudotuksen muuten mutta katkaisija meni palasiksi. Pyysin ja sain pikatoimituksena Raksituotteelta uuden katkasijan ja sain asennettua Pöhiskön mummonmökin seinään. Tätä kirjoittaessa puhkunut kolmisen viikkoa lämmintä ilmaa mökkiin. Pakko todeta, että toimii kuvausten mukaisesti. Muistakaa kunnon tikkaat kun asennatte Pöhisköä.

Tapio Kaunisto

"Hei! Pöhiskö on toiminut hyvin.
Tähän mennessä merkittävin hyöty on ollut takan vedon oleellinen paraneminen, kun sytyttää kylmää takkaa. Poistoilma on mennyt takan ja savupiipun kautta."

M. P.

"Talven jälkeen keväällä mökin sisäilma oli selvästi kuivempaa kuin ennen Pöhiskön hankintaa. Ikkunoiden alareunaan kertyvä kosteus oli poissa. Uuni lähti toimimaan paremmin"

H.A.

"Meillä on tänä syksynä ostettu kotimainen pöhiskö midi ja se kyllä lämmittää aina kun aurinko vain paistaa. Pari puuta täytyy kyllä kaataa pois varjostamasta, mutta siitä huolimatta yllätettiin positiivisesti. Käynnistyy myös tosi nopeasti ja pöhiskössä on on/off nappi ja helteellä tuulettimen pystyy kääntämään ympäri, jolloin se imee sisältä ilmaa pois. Ihan kätevä ominaisuus, sillä meillä pöhiskö on etelän puolella ja toiset ilmanottoaukot pohjoisen puolella. Kämppää siis viilenee helteellä jos niin haluaa. Tätä viilennystä ei olla vielä kunnon helteellä kokeiltu, mutta toimivalta vaikuttaa "

A.L.

"Loistava ja nopea palvelu - suosittelen!"

Kalle-Pekka Mannila