PÖHISKÖ AURINKOILMALÄMMITIN KOKEMUKSIA

Asiakastarina

Kirsti Lehtovaara

Kirsti törmäsi Pöhiskö aurinkoilmalämmittimiin ensimmäisen kerran ostavastuullisesti.fi sivustolla, joka auttaa kuluttajia tekemään kestäviä valintoja ostamalla vastuullisesti tuotettuja tuotteita. Kirsti oli rakentamassa mökilleen vierasnukkuma-aittaa ja tajusi että Pöhiskö sopisi sinne täydellisesti raikastamaan rakennuksen sisäilmaa.

Tutustuttuaan Pöhiskön toimintaan ja asentamiseen Raksituotteen verkkosivuilla, Kirsti oli vakuuttunut tuotteen ostamisesta. Varsinkin tuotteen kotimaisuus ja vastuullisuus olivat hänelle tärkeitä asioita. Oikean Pöhiskö-mallin valinta ja aitan poistoilman järjestäminen jäi vielä kuitenkin mietityttämään, joten Kirsti päätti soittaa suoraan Raksituotteen yrittäjälle. "Kaikki meni oikein mukavasti ja sain avun minua mietityttäneisiin kysymyksiin", kertoi Kirsti.

Tuotteen toimitus tapahtui myös nopeasti ja Pöhiskö saapui Kirstin mökkipaikkakunnalle kaupan postiin. Pöhiskön asentaminen sujui Kirstiltä ongelmitta. "Pöhiskön asennus oli nerokkaan helppoa!", sanoi Kirsti. Pöhiskön mukana tullutta pahvilevyä pystyi käyttämään sapluunana merkattaessa tuloilmaputken sekä laitteen kiinnityspisteiden paikkoja. Kirsti mainitsi, että Pöhiskön asennus onnistui helposti verrattuna esimerkiksi kottikärryjen kasaamiseen, joka häneltä oli jäänyt aikaisemmin kesken epäselvien ohjeiden takia.

Aitan sisäilman Kirsti oli jo huomannut raikastuneen, vaikka auringon paistetta ei juuri ole syksynä ollutkaan: "Nyt Pöhiskö pyörii mökin seinässä kuin unelma. Huoneilma on raikastunut ja syyskesän kosteus on pysynyt ulkona." Seuraavaksi Kirstillä olisi tarkoitus asentaa Pöhiskö aurinkoilmalämmittimet myös hänen hirsitalonsa ja uuden aittansa seinään.


Asiakaspalautetta 

"Hyvä vehje keväällä ja syksyllä lämmitykseen. Kesällä työtilani kuivuu sukkelaan, kun laittaa puhaltamaan"

Pirjo V.


"Hei! Pöhiskö on toiminut hyvin.
Tähän mennessä merkittävin hyöty on ollut takan vedon oleellinen paraneminen, kun sytyttää kylmää takkaa. Poistoilma on mennyt takan ja savupiipun kautta."

M. P.

"Talven jälkeen keväällä mökin sisäilma oli selvästi kuivempaa kuin ennen Pöhiskön hankintaa. Ikkunoiden alareunaan kertyvä kosteus oli poissa. Uuni lähti toimimaan paremmin"

H.A.

"Loistava ja nopea palvelu - suosittelen!"

Kalle-Pekka Mannila

"Tuote löytyi ostavastuullisesti.fi sivustolta sattumoisin. Innostuin heti. Toimitus oli nopea. asennus todella helppo ja ohjeet hyvät( toisin kuin esim. Kottikärryn kokoamisessa). Nyt pöhiskö pyörii mökin seinässä kuin unelma. Huoneilma on raikastunut ja syyskesän kosteus pysynyt ulkona.

Kirsti Lehtovaara


"Meillä on tänä syksynä ostettu kotimainen pöhiskö midi ja se kyllä lämmittää aina kun aurinko vain paistaa. Pari puuta täytyy kyllä kaataa pois varjostamasta, mutta siitä huolimatta yllätettiin positiivisesti. Käynnistyy myös tosi nopeasti ja pöhiskössä on on/off nappi ja helteellä tuulettimen pystyy kääntämään ympäri, jolloin se imee sisältä ilmaa pois. Ihan kätevä ominaisuus, sillä meillä pöhiskö on etelän puolella ja toiset ilmanottoaukot pohjoisen puolella. Kämppää siis viilenee helteellä jos niin haluaa. Tätä viilennystä ei olla vielä kunnon helteellä kokeiltu, mutta toimivalta vaikuttaa "

A.L.

"Hyvä tuote ja erinomaista palvelua. Minulla oli huonot mökkitikkaat, jotka pettivät asennuksessa ja minä + Pöhiskö tulimme kahdesta metristä alas. Pöhiskö kesti pudotuksen muuten mutta katkaisija meni palasiksi. Pyysin ja sain pikatoimituksena Raksituotteelta uuden katkasijan ja sain asennettua Pöhiskön mummonmökin seinään. Tätä kirjoittaessa puhkunut kolmisen viikkoa lämmintä ilmaa mökkiin. Pakko todeta, että toimii kuvausten mukaisesti. Muistakaa kunnon tikkaat kun asennatte Pöhisköä.

Tapio Kaunisto

"Pöhiskö pöhisee kovalla tohinalla siirtolapuutarhamökillä Oulun Äimärautiolla. Jämäkkä ja siisti laite. Onnistuin asentaessa hajoittamaan kytkimen atomeiksi ja jouduin hakemaan uuden mutta se oli oma vika. Mukava seurata vuoden ympäri toimintaa. Kevällä nähdään todellinen hyöty. Tähän saakka voi suositella laitetta, kiitos! "

Timo

Siirtolapuutarhamökin omistaja

google-site-verification: googlea52e8ec18b28cc3f.html