Pöhiskö Aurinkoilmalämmitin

Raksituote

Pöhiskö aurinkoilmalämmitin

Pielisen äärellä Pohjois-Karjalassa Juuan kunnassa Raksituote valmistaa kotimaiset PÖHISKÖ aurinkoilmalämmittimet. PÖHISKÖ pöhisee auringon lämmittämää ilmaa rakennukseen täysin ilman käyttökustannuksia.

PÖHISKÖT on suunniteltu mökin, aitan, varaston, autotallin sekä monen muun rakennuksen ilmanvaihdon parantamiseen ja lämmitykseen.

Kotimainen PÖHISKÖ aurinkoilmalämmitin nostaa huoneen lämpötilaa sekä poistaa rakenteissa olevaa kosteutta, jolloin sisäilmasta tulee raikasta hengittää ja mökin saa nopeammin lämpimäksi talven jälkeen. 

Mitä Pöhiskö aurinkoilmalämmitin tekee

Aurinkoilmalämmitin tuulettaa ja lämmittää mökit, aitat, autotallit, varastot, siirtolapuutarhamökit sekä monet muut rakennukset ekologisesti täysin ilman käyttökustannuksia! Huolettomasti huoltovapaata aurinkolämpöä.

Haiseeko aitta talven jälkeen tunkkaiselta? Onko mökissä vastassa keväällä kylmän kostea sisäilma? Temppuileeko tulisija pitkän lämmitystauon jälkeen? Eikö kosteus poistu autotallista? Jos vastasit johonkin ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin sinun kannattaa jatkaa lukemista.

Talven aikana rakenteisiin tiivistyvä kosteus on monen kylmillään olevan rakennuksen vitsaus. Ajan myötä kosteus tuo mukanaan ummehtuneen hajun ja pahimmillaan jopa homeongelmia. Yleensä näihin ongelmiin on syynä rakennuksen riittämätön ilmanvaihto. 

PÖHISKÖ aurinkoilmalämmitin tuoteperhe on kehitetty juuri näiden ongelmien ratkaisemiseksi sekä asumismukavuuden lisäämiseksi. PÖHISKÖT on suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa. Testaus on tehty Suomen olosuhteissa oikeissa kohteissa oikeiden mökkiläisten kanssa. Näiden kokemusten perusteella on PÖHISKÖ aurinkoilmalämmitin tuoteperhe syntynyt. Tuoteperheeseen kuuluvat: Mikro, Mini, Midi, Kulma ja Maxi PÖHISKÖT. Tuotteiden vähimmäiskäyttöikä on 20 vuotta.

Pöhiskön toimintaperiaate

1. Laite ottaa ilman ulkoa

2. Aurinko lämmittää lämmönkeräimen

3. Laitteeseen integroitu aurinkopaneeli käynnistää puhaltimen, joka puhaltaa rakennukseen auringon lämmittämää ilmaa

4. Ilma poistuu poistoilmaventtiilin kautta tai

5. Tulisijan hormin kautta kuivattaen hormin, jolloin tulisijan toiminta parantuu

Auringon paistaessa laitteeseen, alkaa ilma laitteen sisällä lämmetä. Samaan aikaan PÖHISKÖ aurinkoilmakeräimeen integroitu aurinkopaneeli alkaa tuottaa virtaa ja käynnistää laitteen takana sijaitsevan puhaltimen, joka alkaa "pöhistä" miellyttävän lempeää lämmennyttä ilmaa rakennukseen. Puhallus voidaan kytkeä tarvittaessa pois päältä katkaisimesta. Taakse sijoitettu puhallinmoottori on tarvittaessa helppo vaihtaa ja mikä parasta, jos kesähelteellä mökin ilma käy liian kuumaksi, voi puhaltimen kääntää, jolloin PÖHISKÖ toimii viilentimenä, imien ilmaa mökistä pois. 

Pöhiskö aurinkopuhallin tuoteperhe

Pöhisköt on suunniteltu monenlaisten rakennuksien lämmittämiseksi ja ilmanvaihdon parantamiseksi. Pöhiskö tuoteperhe koostuu Mikro, Mini, Midi, Maxi ja Kulma Pöhisköistä, jotka ovat suunniteltu eri suuruisiin tiloihin. Mikro ja mini pöhisköt soveluvat alle 20m2 tilojen tuuletukseen. Midi Pöhisköt puolestaan soveltuvat 10-60m2 tilojen tuuletukseen ja lämmitykseen. Maxi ja Kulma PÖHISKÖT on suunniteltu 40-80m2 tilojen tuuletukseen ja lämmitykseen.

Asiakas Kokemuksia

"Loistava ja nopea palvelu - suosittelen!"

Kalle-Pekka Mannila

"Hyvä tuote ja erinomaista palvelua. Minulla oli huonot mökkitikkaat, jotka pettivät asennuksessa ja minä + Pöhiskö tulimme kahdesta metristä alas. Pöhiskö kesti pudotuksen muuten mutta katkaisija meni palasiksi. Pyysin ja sain pikatoimituksena Raksituotteelta uuden katkasijan ja sain asennettua Pöhiskön mummonmökin seinään. Tätä kirjoittaessa puhkunut kolmisen viikkoa lämmintä ilmaa mökkiin. Pakko todeta, että toimii kuvausten mukaisesti. Muistakaa kunnon tikkaat kun asennatte Pöhisköä.

Tapio Kaunisto

"Tuote löytyi ostavastuullisesti.fi sivustolta sattumoisin. Innostuin heti. Toimitus oli nopea. asennus todella helppo ja ohjeet hyvät( toisin kuin esim. Kottikärryn kokoamisessa). Nyt pöhiskö pyörii mökin seinässä kuin unelma. Huoneilma on raikastunut ja syyskesän kosteus pysynyt ulkona."

Kirsti Lehtovaara

Tilaa oma Pöhiskösi

google-site-verification: googlea52e8ec18b28cc3f.html