Raksituote - RT Luftsolfångare för det bästa av din byggnad

RT luftsolfångare

Raksituote tillverkar RT-luftsolfångare i Norra Karelen, Finland.

RT-luftsolfångare är designat för att förbättra ventilationen och uppvärmningen av sommarstugan, lagret, garaget och många andra byggnader.

Luftsolfångaren höjer rumstemperaturen och tar bort fukt från konstruktionerna, så inomhusluften är frisk att andas och stugan blir snabbare varmare efter vintern.

RT-solfångaren fungerar särskilt bra i sommarstugor som är kalla på vintrarna, men en liknande anordning kan användas för att minska elförbrukningen i eluppvärmda byggnader, som garage.

Vad gör en RT luftsolfångare?

Luftsolfångare ventilerar och värmer sommarstugor, garage, lager, koloniträdgårdsstugor och många andra byggnader ekologiskt helt utan driftskostnader!

- Luktar sommarstugan unket efter vintern?

- Är det kallt och fuktigt på våren i sommarstugan?

- Brinner inte eldstaden efter ett långt eldningsuppehåll ?

- Lämnar inte fukten garaget?

Om du svarade ja på någon av frågorna ovan bör du fortsätta läsa.

RT luftsolfångare produktfamiljen har utvecklats för att lösa dessa problem och öka bekvämligheten i livet. Produkter är designad, testad och tillverkad i Finland. Testerna har gjorts i finska förhållanden på rätt platser med rätt stugbo. Produktfamiljen inkluderar: RT100, RT250 och RT500 luftsolfångarna.

RT500 luftsolfångare
RT500 luftsolfångare

När solen skiner på enheten börjar luften inuti enheten att värmas upp. Samtidigt börjar solpanelen generera ström och startar fläkten på baksidan av enheten, som börjar "puffa" behagligt mild uppvärmd luft in i byggnaden. Vid behov kan fläkten stängas av med strömbrytaren. Den bakmonterade fläktmotorn är lätt att byta ut vid behov, och det bästa av allt är att om stugluften blir för varm i sommarvärmen kan fläkten vändas, då fungerar RT lufssolfångare som en kylare som suger ut luften av stugan.google-site-verification: googlea52e8ec18b28cc3f.html