Upplevelser av RT luftsolfångare

"En bra pryl för uppvärmning på våren och hösten. På sommaren torkar arbetsrummet när jag sätter på det." 

Pirjo V.


"Hej, enheten har fungerat bra. Hittills har den viktigaste fördelen varit en avsevärd förbättring av eldstadens drag när man tänder en kall eldstad. Frånluften har passerat genom eldstaden och skorstenen." 

M.P.

"Efter vintern var inomhusluften i sommarstugan klart torrare än före köpet av apparaten. Fukten som samlades längst ner i fönstren var borta. Ugnen började fungera bättre." 

H.A.


"Bra och snabb service - jag rekommenderar!"

Kalle Pekka Mannila

"Produkten hittades på ostavastuullisesti.fi av en slump. Jag blev upphetsad direkt. Leveransen gick snabbt. Installationen är riktigt enkel och instruktionerna är bra (till skillnad från till exempel att montera en vagn). Nu fungerar enheten på väggen i stugan som en dröm. Rumsluften har fräschat upp och höstsommarens fuktighet har hållit sig utanför."

Kirsti Lehtovaara


"Vi har en finsk RT500 köpt i höst och den blir varm när solen skiner. Ett par träd måste fällas ur skuggan. Enheten startar också riktigt snabbt och har en på/av-knapp"

A.L.


"Bra produkt och utmärkt service. När detta skrivs var det tre veckors varmluft i sommarstugan. Det behöver inte sägas att det fungerar som beskrivet." 

Tapio Kaunisto

"Än så länge kan jag rekommendera enheten, tack! "

Timo

Ägare till en koloniträdgårdsstuga

google-site-verification: googlea52e8ec18b28cc3f.html