Wallas mökkilämmittimet

Wallas-mökkilämmitin on täysin automaattinen lämmitin, jonka voi kytkeä joko valmiiseen hormiin tai suoraan ulkoseinän läpi. Lämmitin on helppo käynnistää päälle/pois-katkaisimesta, ajastimella tai kaukokäynnistyksellä (lisävaruste). Wallas mökkilämmittimen ansiosta saavut aina kuivaan ja lämpimään mökkiin ulkolämpötilasta riippumatta.

Täysautomaattinen Wallas-mökkilämmitin tuo lisämukavuutta mökillesi! Voit astua valmiiksi lämmitettyyn mökkiin ja nauttia olostasi saman tien. Wallas-mökkilämmitin on suunniteltu nimenomaan sähköttömiin mökkeihin lisäämään asumismukavuutta ympäri vuoden. Tarjolla on useita eri laitevaihtoehtoja niin hormiasennuksella, seinänläpiasennuksella kuin kauko-ohjattavinakin.

ILMAINEN TOIMITUS 31.3.2024 SAAKKA. SÄÄSTÄ 75€!

Näytetään kaikki 12 tulosta

Wallas mökkilämmittimiä jo liki 50 vuoden kokemuksella

Wallas-Marin Oy on valmistanut suomalaisia laatutuotteita mökkeilijöille jo vuodesta 1972.
Kaikki Wallas-mökkilämmitintuotteet perustuvat dieselin tai valopetrolin puhtaaseen ja tehokkaaseen palamiseen. Virrankulutus näillä mökkilämmittimillä on hyvin pieni ja ne sopivat hyvin akuilla tai aurinkosähköllä toteutettuun 12 V -sähköjärjestelmään.
Lisäksi lämmittimet ovat erittäin pitkäikäisiä ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja.

Esilämmitä mökkisi Wallas-lämmittimen avulla

Wallas-lämmitin on lyömätön lisä mökkisi lämmitykseen. Sisäilma lämpenee nopeasti miellyttäväksi ja esilämmitystoiminto mahdollistaa sen, että jo saapuessasi mökille voit astua suoraan lämpimään tupaan. Wallas-mökkilämmitintä on helppo hallita älypuhelimen näytöltä, tabletilta tai tietokoneelta – mikä vain onkin helpoin vaihtoehto sinulle. Esilämmitys onnistuu Wallaksen sim-kortilla varustetun etäohjaimen avulla.

Wallas-mökkilämmitin on taloudellinen

Taloudellinen Wallas-mökkilämmitin on fiksu valinta.
Keskikulutuksella (2,25 dl/tunti) Wallas 26CC:n 30-litrainen polttoainetankki lämmittää mökkisi lähes kuuden päivän ajan. Saman kuuden päivän aikana virtaa on kulunut akusta noin 43 Ah (0,3 A/tunti).

Wallas-mökkilämmittimet ovat luotettavia

Kaikille Wallas-tuotteille myönnetään 2+1 vuoden takuu. Yhden ylimääräisen takuuvuoden saat rekisteröimällä tuotteesi Wallaksen sivustolla. Taatakseen tuotteiden korkean laadun, jokainen Wallas-tuote testataan manuaalisesti ennen asiakkaalle lähettämistä.
Wallas-mökkilämmittimet ovat suosittuja ja luotettuja tuotteita mökkiläisten keskuudessa koko Pohjoismaissa.