Ilmalämpöpumpun suojat

Ilmalämpöpumpun suojakatos RTILPOKA

Alkuperäinen hinta oli: 175,00 €.Nykyinen hinta on: 155,00 €. (sis. ALV 24%)

Ilmalämpöpumpun suojakatoksella lisäät laitteen käyttöikää ja parannat laitteen visuaalista ilmettä. Kolme eri väriä: valkea, harmaa, musta. Toimitukseen sisältyy kaikki kiinnitys- ja kasausruuvit sekä selkeät asennusohjeet. Toimituskulu vain 15€.

  • Paino: 7kg
  • Materiaali:  Kuumasinkitty ja pulverimaalattu teräslevy
  • Valmistettu Suomessa
  • Ulkomitat: Leveys 1150mm, syvyys 583mm, etureunan korkeus 118mm. Kaapelikourun syvyys päällä 65mm
  • Takuu 10 vuotta
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

RTILPOKA ilmalämpöpumpun suojakatos auttaa lisäämään ulkoyksikön käyttöaikaa suojaten sitä sääolosuhteilta sekä roskilta, jotka aiheuttavat rasitusta laitteelle. Esimerkiksi kesällä vesisateet ja talvisin lumi sekä laitteen ympärille kertyvä jää voi vahingoittaa ilmalämpöpumppua, lyhentäen sen käyttöikää. Suojakatos antaa myös paremman ulkonäön yksikölle, jolloin sitä on mukavampi katsella! RTILPOKAT valmistetaan Suomessa! RTILPOKA soveltuu käytettäväksi myös ovikatoksena.

Metalliset katokset useissa eri väreissä

RTILPOKA Ilmalämpöpumpun suojakatos valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä, joka jo sinällään on korroosionkestävä. Pulverimaali pinnoitteena antaa tuotteelle näköä sekä pinnoituksen ansiosta kotelo on helppo pitää puhtaana. Suojakatos on huoltovapaa toisin kuin puusta valmistetut. Sitä ei tarvitse huolto maalata vaan metallinen suojakatos kestää vuodesta toiseen uuden veroisena.

Vakio värivaihtoehdot ovat valkea (RAL9010), harmaa (RAL7037) sekä musta (RAL9005). RTILPOKA suojakatokset ovat saatavilla myös muilla yleisimmillä RAL värikoodeilla ota yhteyttä mikäli haluat ilmalämpöpumpun suojakatoksen muussa kuin vakioväreissämme.

RTILPOKA ilmalämpöpumpun suojakatos on helppo asentaa

Suojakatoksen mukana toimitetaan kaikki asennukseen ja kasaukseen tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Myös proput kiviseinään kiinnittämistä varten. Alta voit ladata

Tilaa omasi helposti verkkokaupastamme

Suojakatoksen tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja saat toimituksen luotettavasti alkaen 15€ toimituskululla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.