Ilmalämpöpumpun suojat

PÖMPELI ilmalämpöpumpun suoja, (aallot)

275,00 315,00  (sis. ALV 24%)

Ilmalämpöpumpun suojakotelolla lisäät laitteen käyttöikää ja parannat laitteen visuaalista ilmettä. Kolme eri väriä: valkea, harmaa, musta. Toimitukseen sisältyy kaikki kiinnitys- ja kasausruuvit sekä selkeät asennusohjeet. Sama kotelo käy myös maajalalla oleviin yleisimpiin pumppumalleihin. Toimituskulu vain 15€.

  • Paino: 14kg
  • Materiaali:  Kuumasinkitty ja pulverimaalattu teräslevy
  • Valmistettu Suomessa
  • Sisämitat: Leveys 1000mm, syvyys 550mm, etureunan korkeus 645mm, takareunan korkeus 725mm. Kaapelikourun syvyys päällä ja sivuilla 65mm
  • Takuu 10 vuotta
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Pömpeli ilmalämpöpumpun suoja auttaa lisäämään ilmalämpöpumpun käyttöaikaa suojaten sitä sääolosuhteilta sekä roskilta, jotka aiheuttavat rasitusta laitteelle. Esimerkiksi kesällä vesisateet ja talvisin lumi sekä laitteen ympärille kertyvä jää voi vahingoittaa ilmalämpöpumppua, lyhentäen sen käyttöikää. Ilmalämpöpumpun suojakotelo antaa myös paremman ulkonäön yksikölle, jolloin sitä on mukavampi katsella! Pömpelit valmistetaan Suomessa!

Metalliset ilmalämpöpumpun suojat useissa eri väreissä

Ilmalämpöpumpun suojat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä, joka jo sinällään on korroosionkestävä. Pulverimaali pinnoitteena antaa tuotteelle näköä sekä pinnoituksen ansiosta kotelo on helppo pitää puhtaana. Metallinen ilmalämpöpumpun suoja on huoltovapaa toisin kuin puusta valmistetut. Sitä ei tarvitse huoltomaalata vaan metallinen suojakotelo kestää vuodesta toiseen uuden veroisena.

Vakio värivaihtoehdot ovat valkea (RAL9010), harmaa (RAL7037) sekä musta (RAL9005). Pömpeli suojakotelot ovat saatavilla myös muilla yleisimmillä RAL värikoodeilla ota yhteyttä mikäli haluat ilmalämpöpumpun suojakotelon muussa kuin vakioväreissämme.

Pömpeli ilmalämpöpumpun suoja on helppo asentaa

Suojakotelon mukana toimitetaan kaikki asennukseen ja kasaukseen tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Myös proput kiviseinään kiinnittämistä varten. Alta voit ladata Pömpeli ilmalämpöpumpun suojakotelon kasaus- ja asennusohjeet.

Lataa kasausohje (pdf)

Lataa asennusohje (pdf)

 

Tilaa ilmalämpöpumpun suoja helposti verkkokaupastamme

Ilmalämpöpumpun suojan tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja saat toimituksen luotettavasti alkaen 15€ toimituskululla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.