Valitse oma Pöhiskö aurinkopuhallin

Onko mökissä vastassa kylmän kostea tai tunkkainen sisäilma? Temppuileeko tulisija pitkän lämmitystauon jälkeen? Eikö kosteus poistu autotallista tai kellarista? Kotimaisella Pöhiskö aurinkopuhaltimella lämmität monenlaisen rakennuksen sisäilmaa ja parannat huonon ilmanvaihdon! Pöhisköt on suunniteltu, valmistettu ja testattu Suomessa. Vähimmäiskäyttöikä Pöhisköillä on 20 vuotta ja tuotetuki on saatavilla seitsemänä päivänä viikossa! 

Black Friday kampanjassa kaikki mustat Pöhisköt -20% alennuksessa. Tarjoukset voimassa 28.11.klo.21.00 saakka. Tuotteita rajoitettu määrä.

Pöhisköt pieniin tiloihin

Mikro ja Mini PÖHISKÖT on suunniteltu max. 20m2 tilojen tuuletukseen.

Pöhisköt pieniin ja keskisuuriin tiloihin

Midi ja Kulma PÖHISKÖT on suunniteltu 10-60m2 tilojen lämmitykseen ja tuuletukseen.

Pöhisköt keskisuuriin ja suuriin tiloihin

Maxi ja Kulma PÖHISKÖT on suunniteltu 40-80m2 tilojen lämmitykseen ja tuuletukseen.

Soveltuu isompien rakennusten, kuten kesämökkien, rintamamiestalojen, omakotitalojen tai hallien kuivattamiseksi sekä lisälämmönlähteeksi.

Kaipaatko apua oikean Pöhiskön valintaan? Voit jättää viestin kuvailemalla asennuskohdetta tai soittaa suoraan Jukalle: 0503211277

Tutustu myös muihin tuotteisiiin

Voit maksaa ostoksesi osissa OP:n osta laskulla maksutavalla.

Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

Voit ostaa Pöhiskö tuotteet myös jälleenmyyjiltä

Maksutavat