KÄYTTÖEHDOT


1.Yleisesti

2.Verkkokauppa ja tuotteiden tilaaminen

3.Maksaminen

4.Toimituskulut, toimitusaika ja toimitustapa

5.Tilauksen seuranta ja noutaminen

6.Palauttaminen

7.Vaihtaminen

8.Reklamaatiot

9.Takuuehdot

Voimassa 1.10.2018 alkaen

1.Yleisesti

Nämä käyttöehdot ("käyttöehdot", "ehdot") koskevat sinua ("sinä", "asiakas", "käyttäjä"), kun teet kuluttaja-asiakkaana tilauksen RaksiTuotteen ylläpitämästä verkkokaupasta. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan jokaisen kaupan yhteydessä voimassa olevia käyttöehtoja. On suositeltavaa, että luet käyttöehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Hyväksymällä käyttöehdot hyväksyt samalla evästeiden käytön näissä ehdoissa kuvatusti.

Sopijapuolesi kaikissa tilauksissa on RaksiTuote (y-tunnus 2594757-5).

Osoite: Kokkokalliontie 10 a 1, 83900 Juuka

RaksiTuote myy tuotteitaan yli 18-vuotiaille kuluttaja-asiakkaille, joilla on pysyvä toimitusosoite Suomessa. Asiakkaan on hyväksyttävä nämä käyttöehdot voidakseen tehdä tilauksen verkkokaupassa. Tehdäkseen tilauksen verkkokaupassa asiakkaan tulee antaa RaksiTuotteelle tarvittavat yhteystietonsa tilauksen käsittelemiseksi. Tarvittavia tietoja ovat asiakkaan koko nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tilausvahvistuksen ja tilauksen toimittamista varten. RaksiTuote ei luovuta tietoja eteenpäin. RaksiTuote pidättää oikeuden käyttöehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin kuitenkin niin, että muutetut käyttöehdot koskevat vasta muutosten jälkeen tehtyjä tilauksia.

2.Verkkokauppa ja tuotteiden tilaaminen

RaksiTuote käyttää verkkokauppanaan Webnoden verkkokauppa-alustaa. Kaikki RaksiTuotteen tuotteet tilataan lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne jollain kohdassa kolme mainituilla maksutavoilla. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Verkkokaupassa näkyy tuotteiden reaaliaikainen varastotilanne. Asiakkaalle lähetetään jokaisen tilauksen jälkeen sähköpostitse tilausvahvistus, jossa eritellään tilauksen loppusumma ja tilatut tuotteet. 

3.Maksaminen

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Bussiennakkomaksu

Bussiennakolla tehty tilaus maksetaan pakettia noudettaessa matkahuollon toimipisteessä.

RaksiTuote pidättää oikeuden olla tarjoamatta kaikkia maksutapoja kaikkina aikoina tai vaihtoehtoisesti ehdottaa maksutavan muutosta, jos valittu maksutapa ei jostain syystä toimi tilausta täytettäessä.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP ja Jousto

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteseloste

4.Toimituskulut, toimitusaika ja toimitustapa

RaksiTuote toimittaa tilauksia Suomeen. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan ellei tuotesivulla toisin mainita. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle ilman aiheetonta viivytystä tilauksen vahvistamisesta. Asiakas voi valita tilausta tehdessään, noutaako hän tilauksen etukäteen sovittuna ajankohtana vai postitetaanko tilaus. Jos asiakas haluaa noutaa tilauksensa, hänen tulee soittaa numeroon +358503211277 ja sopia noudon ajankohta etukäteen. Arvioitu toimitusaika postitse on noin 5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti Matkahuollon -paketteina. Tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaa toimitusosoitetta lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Toimitustavaksi on myös valittavissa kotiinkuljetus. Kotiinkuljetuksesta peritään erikseen määrätty toimituskulu.

5.Tilauksen seuranta ja noutaminen

Ennen tilauksen maksamista asiakkaalta kysytään, millä tavalla hän haluaa saapumisilmoituksen lähetettävän. Saapumisilmoitus voidaan lähettää asiakkaalle joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mikäli asiakas ei vastaa kysymykseen mitään, saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Tilausvahvistuksen yhteydessä asiakkaalle lähetetään lähetyksen seurantatunnus, jonka avulla asiakas voi seurata lähetyksen etenemistä. Kun lähetys on saapunut perille toimipisteeseen, asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus. Lähetystä säilytetään toimipisteessä maksutta neljätoista (14) vuorokautta. Noutamatta jätetty paketti palautuu takaisin RaksiTuotteelle. Noutamatta jätetyn tilauksen loppusumman hyvityksestä vähennetään palautuksesta RaksiTuotteelle aiheutuneet palautuskulut. Kotiinkuljetuksessa kuljetusyhtiö ottaa tilaajaan yhteyttä ennen tuotteen luovutusta ja sopii luovutusajankohdan.

6.Palauttaminen

Verkkokaupassa tapahtuva myynti on kuluttajansuojalainsäädännön tarkoittamaa etämyyntiä. Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, ehjiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on tuotelaput paikallaan. Tuotteita tulee käsitellä varoen. Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta, ja RaksiTuotteella on oikeus vähentää palautettavasta summasta määrä, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Mikäli tuote on sen käytön johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteen koko arvosta ja, mikäli asiakas haluaa, että tuote lähetetään hänelle uudelleen, tästä aiheutuneista kuljetuskustannuksista. Asiakas voi palauttaa tilauksensa tai osan siitä tuomalla sen etukäteen sovittuna ajankohtana osoitteeseen Kokkokalliontie 10 a 1, 83900 Juuka tai postittamalla tilauksen tai osan siitä takaisin. Jos asiakas haluaa tuoda palautuksensa edellä mainittuun osoitteeseen, hänen tulee soittaa numeroon +358503211277 ja sopia palautuksen ajankohta etukäteen. Palautus tulee tehdä neljäntoista vuorokauden (14) sisällä siitä, kun tilaus on noudettu.

Palauttaakseen tuotteen postitse asiakkaan tulee: 1.Lähettää paketin mukana seuraavat tiedot: koko nimensä ja tilinumeronsa rahojen palautusta varten 2.pakata palautettava tuote tai tuotteet huolellisesti alkuperäiseen tai vastaavaan pakkaukseen 3.viedä paketti mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen 4.kertoa toimipisteen henkilökunnalle, että hän on tullut tekemään asiakaspalautuksen RaksiTuotteelle

Mikäli palautettavan paketin paino on alle 45 kiloa, palauttaminen Matkahuollon kautta maksaa asiakkaalle 25 euroa. Palautuskulut ovat 25 euroa jokaista alle 45 kilon pakettia kohden. Palautuskulut vähennetään asiakkaan tilille hyvitettävästä palautettavien tuotteiden kokonaissummasta. Mikäli verkkokaupasta ostettu tuote on palautettu RaksiTuotteelle yllä kuvatun mukaisesti, RaksiTuote palauttaa asiakkaan maksaman summan asiakkaalle ilman aiheetonta viivytystä käyttämättömän, ehjän ja myyntikelpoisen tuotteen tai tuotteiden vastaanottamisesta. Rahat palautetaan sen jälkeen, kun asiakkaan tilauksen yhteydessä suorittama maksu näkyy RaksiTuotteen tilillä.

Asiakas vastaa loppu kädessä itse Pöhiskö aurinkoilmalämmittimen asennuspaikan valinnasta. Laite ei ole palautuskelpoinen, jos asiakas asentaa laitteen sen toiminnan kannalta epäedulliseen paikkaan, eikä tällaisessa tapauksessa ole oikeutettu rahojen palautukseen. Sopivat asennuspaikat on esitelty Raksituotteen kotisivuilla, joihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä. Asennuspaikan soveltuvuutta voi tiedustella suoraan valmistajalta, jos paikan valinnassa on epäselvyyttä.

7.Vaihtaminen

RaksiTuotteen verkkokaupasta tilattua tuotetta ei ole mahdollista vaihtaa toiseen. Asiakkaan tulee palauttaa tuote yllä kuvatun mukaisesti ja tehdä halutessaan uusi tilaus.

8.Reklamaatiot

Mikäli asiakas havaitsee tilauksessaan sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisen virheen tai tilaus tai osa siitä on viallinen, rikki tai vahingoittunut kuljetuksen aikana asiakkaan tulee ottaa pikimmiten yhteyttä yhteystietojen kautta. Reklamaatiot on tehtävä mahdollisimman pian virheen havaitsemisen jälkeen yllä ilmoitettuja yhteystietoja käyttäen, kuitenkin viimeistään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli reklamaatio johtaa tuotteen palautukseen, RaksiTuote vastaa asiakkaalle aiheutuvista kuljetuskustannuksista. Tuotteen asennusvaiheessa tulevat tilaajaosapuolen aiheuttamat tuoterikot eivät oikeuta reklamaation tekemiseen.

9.Takuuehdot

Kaikilla tuotteillamme on vähintään 6kk takuu. Pöhiskö aurinkolämmittimen takuuaika on 24kk. Takuuaika alkaa aina ostopäivästä. Takuu ei korvaa normaalista kulumisesta tai asiakkaan omasta asennus- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja. Tuote tulee olla palautettaessa alkuperäisessä kunnossa. Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja kuluttajasuojan mukaisen virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

RaksiTuotteen korvausvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan.

Poistotuotteilla ei ole takuuta, ellei toisin mainita.

Jos tuotteessa esiintyy sen takuuaikana takuun piiriin kuuluvaa vikaa, asiakkaan tulee tehdä tuotteesta kirjallinen reklamaatio (kts. kohta reklamaatio). Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 50 euron tarkastusmaksun, sekä meille mahdollisesti aiheutuneet toimituskulut.

HUOM!

Bussiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajasuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §).

Näissä tapauksissa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).

Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä perimme asiakkaalta aina meille aiheutuneet lähetys-, vastaanotto-, henkilöstö sekä laskutuskulut, 50€