Miksi Pöhiskö aurinkoilmalämmitin

Sen seitsemän syytä valita PÖHISKÖ aurinkoilmalämmitin

1. KUIVATTAA

mökin rakenteita. Pöhiskö aurinkoilmalämmitin puhaltaa esilämmennyttä ilmaa kylmillään olevaan rakennukseen. Ilman poistuessa poistoventtiilin kautta, ei kosteus pääse tiivistymään seiniin ja huonekaluihin. Laite siis poistaa tunkkaisen hajun rakennuksesta.

2. TUO LISÄLÄMPÖÄ

Esimerkiksi Midi Pöhiskö puhaltaa parhaillaan 25 astetta ulkolämpötilaa lämpimämpää ilmaa rakennukseen. Pöhiskö toimii näin ollen myös lisälämmönlähteenä vähentäen sähkön käyttöä lämmitykseen.

3. PARANTAA

tulisijan toimintaa. Hormin kautta poistettu aurinkoilmalämmittimen puhaltama ilma kuivattaa tulisijaa, jolloin tulisijan toiminta paranee.

4. VIILENTÄÄ

käännettävän puhaltimen ansiosta voit käyttää PÖHISKÖ aurinkoilmalämmitintä kesähelteillä myös viilennykseen. Tällöin rakennuksesta imetään ilmaa ulos.

5. KOTIMAINEN AVAINLIPPU-TUOTE

PÖHISKÖ aurinkoilmalämmitin on suunniteltu, testattu ja valmistettu Pohjois-Karjalassa. Ei käyttökustannuksia! Ostamalla Pöhiskön tuet Suomalaista pienyrittäjyyttä.

6. TUOTETUKI

Saat suoran tuotetuen valmistajan kanssa. Et maksa pelkästään laitteesta vaan saat myös palvelua ja neuvontaa liittyen laitteen toimintaan, asennukseen yms!

7.  VARAOSAT

Saat tarvittaessa alkuperäiset varaosat suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Varaosat varastosta nopeasti!

 

Tutustu Pöhiskö aurinkoilmalämmitin tuotteisiin tarkemmin

Midi Pöhiskö aurinkoilmalämmitin