Aurinkosähkötarvikkeet

Siniaaltoinvertteri Victron Phoenix 12/500

206,00  (sis. ALV 24%)

Laadukas Victron siniaaltoinvertteri

1 varastossa

Kuvaus

Siniaaltoinvertteri mahdollistaa 230VAC syöttöjännitteellä toimivien kotitalouslaitteiden käytön tavanomaisen vapaa-ajan käyttöön tarkoitetun 12VDC, 24VDC tai 48VDC akun avulla. Tämän invertterin jatkuva teho on 500 VA, eli n. 350 W.

  • Puhdas siniaalto
  • Erittäin luotettava – rakennettu kestämään vuosia
  • Tehokas – suuri piikkiteho
  • Varustettu älykkäillä hälytys-, sammutus- ja uudelleenkäynnistystoiminnoilla

Victron Phoenix siniaaltoinvertterit on rakennettu kestäviksi. Niissä on hienostunut muuntajatopologia – joka soveltuu erinomaisesti herkän elektroniikan käyttöön. Invertterit on suojattu ylikuormitusta, lämpötilaa ja oikosulkua vastaan. Jotkut elektroniset laitteet – erityisesti sähkömoottorilla varustetut – tarvitsevat lyhytaikaista energiaa käynnistettäessä (käynnistysteho), mikä on paljon korkeampi kuin jatkuva nimellisteho. Ei ole ongelmaa – Phoenix-invertterillä on markkinoiden korkein piikkiteho. Suuri käynnistysteho voi laukaista vääriä hälytyksiä ja invertteri voi sammua. Victron Phoenix siniaaltoinvertteri ottaa tämän huomioon ja katkaisee virrat vain pysyvän ylikuormituksen tapahtuessa. Älykkäästi – virran katkaisua seuraa sarja uudelleenkäynnistymisiä – ”väärien hälytysten” poistamiseksi.

Käyttäjäasetuksia voi käyttää tietokoneella tai Bluetoothin avulla mobiililaitteella VictronConnectin (ladattavissa älypuhelimelle sovelluskaupasta) kautta.

Akkukaapelit eivät sisälly toimitukseen. Invertteri tulee kytkeä suoraan akun napoihin, ja suosittelemme mahdollisimman lyhyttä (<2 metriä) sekä riittävän paksua (min. 2x16mm2) kaapelia.

Tutustu myös valmiiseen 230v aurinkosähköpakettiin

Tekniset tiedot:

Korkeus (cm):8,6
Syvyys (cm):27,5
Leveys (cm):17,2
Paino (kg):3,9
Sisään menevä akkujännite:12 V
Ulos menevä jännite:230 volt
Akkujännite:9,2 – 17 volttia
Omakulutus:6 wattia
Tuotemerkki:Victron Energy
Jatkuva teho:500 VA
Teho, max:900 wattia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.